Over van der Aa

Meer dan 20 jaar ervaring.

Door de jarenlange ervaring in de gevelbepleistering is ons de noodzaak opgevallen om een techniek te ontwikkelen om zulke zachte ondergrond op een verantwoorde manier te reinigen met zo weinig mogelijk beschadiging. Vandaar de term zachte gevelreiniging.

Kwalitatief werk

Het viel ons eveneens op dat het zeer belangrijk is om een minerale pleister te behandelen om de ondergrond water- en vuilafstotend te maken. Hiervoor hebben we een systeem op punt gezet om zeer snel te kunnen werken. Nutteloos werk (kost), zoals afplakken en plaatsen van steigers, is hierdoor overbodig geworden. Wij hebben daarom bewust gekozen om niet aan dumpingprijzen te werken, maar een kwalitatief zéér duurzaam en exclusief product te gebruiken aan de gangbare minimumprijzen.
Dit systeem kan toegepast worden op gereinigde of nieuwe ondergronden.

Van gevel tot dak

Uiteraard is ontmossen méér dan gevelbepleistering alléén.
Zodoende zijn we na enkele jaren ook gestart met het ontmossen en lakken van daken en is ons bedrijf van een éénmanszaak uitgegroeid tot een bedrijf dat een vrij grote bekendheid geniet in onze sector.

Aangezien het ondertussen verboden is om nog daken te reinigen die asbest bevatten hebben we besloten om ook dakrenovatie aan te bieden in plaats van te reinigen. Dit is intussen een specialiteit van ons.

Alles wat we doen, willen we steeds toetsen aan de oorspronkelijke waarden die ik, Jan van der Aa, vooropgesteld heb vanaf het moment dat ik begon als zelfstandige, met name:

  • Producten van uitzonderlijke kwaliteit
  • Milieuvriendelijke producten
  • Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis en vrijblijvende prijsofferte
  • Correcte afspraken

Een vrijblijvende offerte?

We denken graag met u mee, voor elk project!
Neem gerust contact met ons op.